acum 10 ani am construit casa cu autorizatie care includea si mansarda; din motive financiare am renuntat la amenajarea mansardei; in procesul de receptie la terminarea lucrarilor nu se specifica nimic despre neamenajarea mansardei iar documentatia de cadastru pentru intabulare s-a facut fara mansarda (mansarda ramasa podul casei)
acum am vrea sa amenajam mansarda pentru locuit; este necesara o noua autorizatie, sau o putem face in baza celei vechi si completam cadastrul si declaratia la directia de taxe si impozite a primariei?
Lucrarile se pot efectua in perioada de valabilitate a autorizatiei. Deci eu cred ca va trebui sa solicitati autorizatie pentru amenajare mansarda.
Nu stiu exact ce scrie in autorizatia de construire, dar cata vreme s-a facut receptia finala, nu se vorbeste ca s-ar fi facut receptia acestei mansarde, nu ati putut intabula dreptul asupra mansardei, nefiind inclusa in procesul verbal de receptie, cred ca e mai bine sa va luati o alta autorizatie ... la taxe poate ati reusi cumva sa o dregeti, dar la CF aveti nevoie de proces verbal de receptie si exista riscul sa nu puteti intabula dupa finalizare.
Intabulare
raduch67
Am executat o amenajare spatiu de locuit in podul existent al casei mele, dimensiunile imobilului ramanand aceleasi.Ce trebuie sa fac pentru intabulare? (vezi toată discuția)