V-am mai scris acum multe luni de zile despre problema pe care o aveam atunci. Situatia mea a fost urmatoarea. Am lucrat din septembrie 2004 pana in august 2007 cand am nascut. In august 2009 m-am intors la munca insa mi s-a desfiintat postul. Astfel am ajuns in somaj. In aprilie 2010 m-am angajat. Acum daca as ramane din nou fara loc de munca as mai putea beneficia de somaj? Se mai ia in considerare perioada de dinainte de CIC sau ar trebui sa am minim 12 luni lucrate in ultimele 24? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
1. Puteti beneficia de somaj de fiecare data cand in ultimele 24 de luni aveti 12 luni lucrate si cotizate la somaj.
2. daca in cele 24 de luni aveti si perioade in care CIM a fost suspendat, cum ar fi CCC, concediu de maternitate, se iau, pentru completarea celor 12 luni un numar de luni de dinainte de suspendarea CIM.
Intrare in somaj
vivian7
buna ziua .am si eu o nelamurire daca se poate sa-mi raspundeti.am lucrat la o firma din 1997 pana pe 16 aprilie 2007 cand am nascut si am intrat in concediu ... (vezi toată discuția)