avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor deces
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor deces

In cazul in care angajatorul se sustrage de la achitarea aj de deces(au trecut deja 6 sapt de la deces) ce pot sa fac. Cui ma adresez? Nu a primit nici drepturile salariale de 3 luni
Cel mai recent răspuns: tina.04 , utilizator 12:05, 27 Septembrie 2010
Faceti o reclamatie la ITM-ul de care apartine angajatorul.
Multumesc.
Imi puteti spune daca se poate acorda ajutorul de deces din CAS cf L19/2000 atata timp cand acea pers a fost asigurata si in acelasi timp ajutorul prevazut in contractul de munca (2 salarii ) suportat din ch firmei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor deces tina.04 tina.04 in cazul decesului unui angajat, se acorda ajutorul de deces cf legii 19/2000 in suma de 1836 lei de catre angajator. Daca in contractul de munca este ... (vezi toată discuția)
Recuperare prima rca eka20 eka20 Buna seara! Am avut masina achizitionata in leasing, firma obligandu-ne sa achitam RCA-ul pe pers. juridica, polita incheiata in iulie 2010,valabila 12 luni. ... (vezi toată discuția)
Patron super-destept Pop Cristina Pop Cristina un angajat decedat nu beneficiaza de banii de concediu, ultimul salariu sau/si ajutor de inmormantare daca a lucrat 1an si jumatate dar patronul nu recunoaste ... (vezi toată discuția)