avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Motiv neprezentare divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Motiv neprezentare divort

Buna ziua!

Care ar putea fi motivele pentru care cel care intenteaza divortul, tot el nu se prezinta si datorita acestui fapt nu s-a terminat de la prima infatisare?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:57, 27 Septembrie 2010
daca nu se prezinta reclamatul, actiunea de divort este respinsa ca nesustinuta...
de ce nu se prezinta? pai k e internat in spital, e plekt din tara, nu se poate deplasa, e sechestrat de celalalt sot..chestii din astea..sau pentru ca nu mai vrea sa divorteze
oho..........poate motiva ca doreste termen pt angajare avocat, ca e bolnav, etc. dar paratul a formulat intampinare daca tot doreste sa se termine mai repede divortul?
Motivele pot fi atat de diverse insa raspunsul corect il are doar persoana in cauza ... Nu vad rostul acestei intrebari in conditiile in care deja s-a acordat un nou termen .....
daca nu se prezinta si nici nu motiveaza, atunci actiunea se respinge, nu se va desface casatoria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord dinuleasa dinuleasa Buna. Ma aflu in situatia in care, impreuna cu sotia mea am decis ca nu mai putem continua casnicia noastra si am depus o cerere de desfacere a casatoriei de ... (vezi toată discuția)
Divort in caz de neprezentare AndreeaAndrada AndreeaAndrada Un divort se poate pronunta daca paratul lipseste? Este o situatie mai speciala ( mentionez ca nu este o eroare in denumirele folosite, reclamant, parat). In ... (vezi toată discuția)
Daca cererea se va respinge carmenuta.c carmenuta.c daca cererea de divort se va respinge voi mai putea introduce ulterior o alta cerere de divort? (vezi toată discuția)