avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselatorie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselatorie

am luat un leptop cu 3 ani in urma nu am semnat nuciun contract dar ei mi-au falsificat semnatura si am incetat sa le mai platesc deoarece mi-au pus la penalitati
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 15:17, 27 Septembrie 2010
Formulati o plangere penala pentru fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals impotriva celor care v-au falsificat semnatura.Recomandarea mea este sa va angajati un avocat
consultati personal un avocat sa vedeti daca nu s-a prescris dreptul dvs de a face plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsificare semnatura elnyy elnyy Sotul meu a facut un imprumut foarte mare la o banca fara stirea mea, iar pentru a i se acorda acel imprumut avea nevoie de aprobarea si semnatura mea. Prin ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura Medu Medu Angajatorul a falsificat semnaturile angajatilor sai atunci cand i-a trecut de la 8 ore la 4 ore de munca pe zi. Doresc sa stiu daca aceasta fapta intruneste ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru fals si uz de fals utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua, Am si eu o intrebare: administratorul unei societati, care este si asociat cu 95% din capital a semnat in locul celuilalt asociat. Acesta din ... (vezi toată discuția)