avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselatorie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselatorie

am luat un leptop cu 3 ani in urma nu am semnat nuciun contract dar ei mi-au falsificat semnatura si am incetat sa le mai platesc deoarece mi-au pus la penalitati
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 15:17, 27 Septembrie 2010
Formulati o plangere penala pentru fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals impotriva celor care v-au falsificat semnatura.Recomandarea mea este sa va angajati un avocat
consultati personal un avocat sa vedeti daca nu s-a prescris dreptul dvs de a face plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru fals si uz de fals utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua, Am si eu o intrebare: administratorul unei societati, care este si asociat cu 95% din capital a semnat in locul celuilalt asociat. Acesta din ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura elnyy elnyy Sotul meu a facut un imprumut foarte mare la o banca fara stirea mea, iar pentru a i se acorda acel imprumut avea nevoie de aprobarea si semnatura mea. Prin ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura Medu Medu Angajatorul a falsificat semnaturile angajatilor sai atunci cand i-a trecut de la 8 ore la 4 ore de munca pe zi. Doresc sa stiu daca aceasta fapta intruneste ... (vezi toată discuția)