avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... decizii ale ICCJ cu privire la eliberarea din functia ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

decizii ale ICCJ cu privire la eliberarea din functia publica

Va rog sa-mi spuneti daca aveti cunostinta despre Decizii ale ICCJ sau ale Curtilor de Apel prin care s-a respins actiunea in contencios administrativ a functionarului public care a atacat decizia de eliberare din functia publica.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 09:06, 3 Octombrie 2010
Pe site-ul www.portal.just.ro exista sectiunea jurisprudenta, puteti cauta ce decizii doriti, sau pe site-ul [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac impotriva unei decizii iccj bodean bodean Am fost functionar public, care in august 2011 am fost eliberata din functie ca urmare a reorganizarii institutiei. Am urmat calea legala de contestare si apoi ... (vezi toată discuția)
Iccj decizii sectia contencios! andronicus andronicus Unde pot gasi toate deciziile ICCJ ! Pe site-ul lor la sectiunea jurisprudenta gasesc doar cateva decizii!Nu exista un site cu o jurisprudenta completa din ... (vezi toată discuția)
Fosti functionari publici Florinciri Florinciri Competenta de solutionare a litigiilor [b]fostilor[/b] functionari publici pentru restituiri stimulente, sporuri din perioada cat au fost functionari publici ... (vezi toată discuția)