avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit PFA - nelamurire
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

PFA - nelamurire

rog pe cineva sa ma ajute cu niste sfaturi, daca am un contract de asociere in participatiune cu o societate comerciala, eu fiind persoana fizica autorizata, profitul il impartim jumatate, se poate sa ne platim fiecare impozitul pe profit?
sunt angajata la aceeasi firma cu 2 ore pe zi, contributiile la cas, cass si somaj sunt obligatorii? sunt PFA din aprilie, daca trebuie sa le achit din urma trebuie sa platesc penalitati? multumesc mult! contractul de asociere in participatiune este facut deja si inregistrat la finante de fiecare, va rog spuneti-mi daca putem face un act aditional in care sa specificam ca fiecare dintre noi isi platese impozitul pe profit, este bine asa?daca se poate, va trebui sa inregistarm si acel act aditional la finante?
Multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 17:00, 27 Septembrie 2010
era firesc sa stabiliti de prima data in ctr cine tine contabilitatea asociatiunii care este cota de participare la beneficii si pierderi etc.'
se inreg si actul aditional;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit- asociere in participatiune elena3 elena3 buna ziua, rog pe cineva sa ma ajute cu niste sfaturi, daca am un contract de asociere in participatiune cu o societate comerciala, eu fiind persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Contract de parteneriat intre 2 firme AresG AresG Buna , Problema mea sta in felul urmator : eu am o firma si vreau sa ma asociez cu cineva care detine alta firma . prin contract intre firme . Vreau in asa ... (vezi toată discuția)
Asociere corina bucur corina bucur Buna ziua, Sunt asociat unic al unui SRL care a achizitionat un apartament din profit. Doresc sa ma asociez cu 2 persoane in vederea extinderii si ... (vezi toată discuția)