avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Daca nu platesc rata integral, se poate declansa ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Daca nu platesc rata integral, se poate declansa procedura de executare silita?

Am un credit cu o rata de 1050 Ron lunar dar nu mai am din ce plati, daca platesc doar 300 - 400 Ron lunar (per exemplu) se poate declansa procedura de executare silita?
Mentionez ca creditul este unul de nevoi personale fara girant si fara garantii mobile sau imobile. Pe scurt nu am girat cu nimic. Iar ca un ultim detaliu nu am nimic pe numele meu sau al sotiei.
:(
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 23:24, 27 Septembrie 2010
Contactati creditorul ,pentru negocierea ratei
da, se poate sa inceapa procedurile de executare, dupa ce vor rezilia contractul cu dvs.
incercati o refinantare a creditului. platind doar partial, pt diferenta de bani se aduna penalitati f mari. acum poate nu au ce executa, dar poate dobanditi vreun bun prin mostenire, cumparare..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit banca cica elena cica elena daca am 2 rate restanta la banca pentru credit de nevoi personale ce imi poate executa silit (vezi toată discuția)
Girare credit bancar 83tzutzu 83tzutzu Buna ziua, am o nelamurire si v-as ruga sa ma ajutati intr-o problema legata de un credit bancar. Problema sta in felul urmator: o persoana a girat (cu ... (vezi toată discuția)
Coplatitor la un credit de nevoi personale cu ipoteca mirusaby mirusaby Buna ziua, Am si eu urmatoarea pb.: in 2008 am girat pe cineva, o ruda apropiatala un credit de nevoi pers. cu ipoteca.In 2010 cand eu am vrut sa fac o ... (vezi toată discuția)