avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

buna ziua, imi puteti spune va rog daca o cerere de concediu fara salar poate fi respinsa pentru ca nu este motivata si daca da, imi puteti spune va rog o baza legala?
Cel mai recent răspuns: ddddiana31 , utilizator 09:13, 28 Septembrie 2010
Cererea de CFP trebuie aprobata de unitate, si poate fi respinsa pentru un astfel de motiv; ca si baza legala puteti consulta Codul muncii.
va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru ivanvintilica ivanvintilica Lcrez la o firma de paza si imi desfasor activitatea la o unitate de invatamant. In vacantele copiilor practic cmi se intrerupe, dar nu din cauza ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata nykolla nykolla dupa cat timp un angajat are drept la concediu fara plata?poate angajatorul sa ma oblige sa fac cerere de CFP?daca refuz ma poate da afara indisciplinar?de ex ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata-suspendare cim kaliteea kaliteea Buna ziua, In societatea la care lucrez (capital integral privat) s-a emis o decizie prin care se spune ca \"datorita dificultatilor economice\"...etc...etc, ... (vezi toată discuția)