avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... viza
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

viza

cetatenii romani pot calatori in australia doar cu buletinul
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:14, 28 Septembrie 2010
Nu!

este necesara viza pentru toate tipurile de pasapoarte.

vizitai site ul MAE la vize pentru cetatenii romani.
dawoodyad a scris:

cetatenii romani pot calatori in australia doar cu buletinul

Românii care au un paşaport românesc valabil minimum 6 luni şi doresc să călătorească în Australia, în scop turistic sau de afaceri, pot obţine viza de intrare în sistem electronic în decurs de câteva minute, accesând site-ul oficial al Departamentului pentru Migraţie, www.immi.gov.au.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de pasaport pentru a calatori in turcia cu minorul? alexandra30 alexandra30 Oare, pentru a calatorii in Turcia,eu si fetita(2 ani) mea ne trebuie pasaport sau pot doar cu buletinul? Si pentru fetita trebuie pasaport. Cat m ar costa ... (vezi toată discuția)
Cãlãtorie in america TutuTraian TutuTraian Buna ziua, Am si eu o întrebare, si anume: Am fost plecat doua luni in America (ca si turist) cu pasaport maghiar. Va rog frumos sa-mi spuneti dacă mai am ... (vezi toată discuția)
Viza turistica romania pentru sot si copil care nu sunt cetateni romani nici ue. MissTina1 MissTina1 Buna ziua, Am si eu o intrebare: Cum se acorda viza turistica pentru sotul si copilul unui cetatean roman cu domiciliul in strainatate. Cazul in speta:Fiica ... (vezi toată discuția)