avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asistenta sociala pentru persoane cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asistenta sociala pentru persoane cu handicap

sant persoana cu handicap de grad 1 permanent,an urma cu doi ani am plecat an Spania,de atunci mi s-a oprit de catre consiliul local banii aferenti indemnizatiei pentru ansotitor.am depus o cerere an care am specificat ca ma aflu aici la tratamen si nu primesc nici-un venit,cerere la care am atasat si documente care atesta acestea,mi s-a spus ca nu mai pot recupera banii.este normal,legal?daca nu cui trebuie sa ma adresez?multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:59, 27 Septembrie 2010
Pentru perioada cat sunteti plecat din tara,nu puteti beneficia de indemnizatie asigurata din sistemul public

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap valentin2487 valentin2487 bunicul meu are 70 de ani. a facut o operatie prin care i s-a extirpat un plaman in urma cu 5 ani. as dori sa aflu daca ar putea obtine o indemnizatie de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de handicap neridicata RaduErdelyi RaduErdelyi Buna ziua. Sunt persoana cu handicap, gradul 2, permanent (pe motive de vedere). Primeam indemnizatia de handicap, in valoare de 234 lei, pe care insa nu am ... (vezi toată discuția)
Caz social LILIANA MATEI LILIANA MATEI persoana cu handicap grad 1 grav i s-a sistat indemnizatia pt a-si putea plati ingrijitorul deoarece nu a fost gasit acasa de asistenti sociali fiind plecat pe ... (vezi toată discuția)