avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de handicap neridicata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de handicap neridicata

Buna ziua.
Sunt persoana cu handicap, gradul 2, permanent (pe motive de vedere). Primeam indemnizatia de handicap, in valoare de 234 lei, pe care insa nu am putut-o ridica de cateva luni (am fost plecat din oras si mi-a expirat si buletinul). As doris a intreb daca mai pot recupera indemnizatia pe lunile in care nu am ridicat-o si care este procedura pentru un astfel de demers. Concret, caror institutii trebuie sa ma adresez, cu ce acte doveditoare (daca e cazul)? Este vorba de sectorul 1 din Bucuresti.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: RaduErdelyi , utilizator 04:55, 7 Aprilie 2015
Trebuie sa faceti cerere oficiala la autoritatea care asigura sursa de plata indemnizatie=
serviciul specializat din primarie
Incercati sa deschideti cont la unitatea bancara cu care detine incheiat contract autoritatea care asigura plata indemnizatiei si astfel nu va veti mai confrunta cu aceasta situatie de neprimire indemnizatie
Multumesc pentru raspuns. Deci inteleg ca trebuie sa ma adresez DGAS Sector 1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie domiciliu persoana cu handicap victor sorin victor sorin Buna ziua Am un copil cu handicap certificat definitiv are buletin cu viza de resedinta in Bucuresti , si buletinul fiind de ilfov , propietarul nu mai ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru insotitor handicap gradul 1 floryn70 floryn70 buna ziua .va rog sa-mi raspundeti si mie cumnatul meu are pensie de handicap gradul 1 cu insotitor ,pensia de insotitor o ia soacra mea, sau o lua ,de la ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap care nu a primit drepturile pe o luna atitudine atitudine Sunt o persoana cu handicap gradul doi,in luna iulie am schimbat adresa dintr_un sector in altul asa ca in cursul lunii respective nu am primit nici un drept ... (vezi toată discuția)