avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... situatie domiciliu persoana cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

situatie domiciliu persoana cu handicap

Buna ziua
Am un copil cu handicap certificat definitiv are buletin cu viza de resedinta in Bucuresti , si buletinul fiind de ilfov , propietarul nu mai doreste sa prelungeasca contractul . Cui ma adresez pt a fii continuata plata indemnizatie pt persoana cu handicap in situatia in care ma voi muta in in alt domiciliu si nu am sa mai obtin viza . Ma adresez DGASPC Ilfov , pana voi reusi sa ma mut si sa pot face viza de resedinta , timpul de solutie fiind de aproximativ 2-3 luni .
Cel mai recent răspuns: florin19801980 , utilizator 20:29, 4 Decembrie 2020
Pentru a asigura fluenta primirii indeminzatiei,analizati oportunitatea sa deschideti cont bancar
Pana la solutionarea vizei de resedinta , va puteti adresa DGASPC Ilfov
multumesc
Am fost in aceiasi situatie numai ca invera somiciliu in bucuresri resedinta in ilfov
Avand viza de resedinta in bucuresti dosarul va ramane la dgs sector x pana la expirarea vizei de resedinta ( viza de resedinta ne putand fi anulata decat pein judecatorie) in caz ca pana atunci rezolvati in alta adresa din bucuresti sa prwlungiti viza anuntati dgas schimbul de resedinta la noua adresa in caz ca reveniti la domiciliu din ilfov mutati dosarul din bucuresti in ilfov

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se muta dosarul de pwnsie daca fac viza de resedinta la parinti in alt judet ? florin19801980 florin19801980 Stau in bucuresti buletin adresa in bucuresti apartament si vreau sa fac viza de flotant de resedinta in ilfov la parinti sunt pensionat definitiv intrebarea ... (vezi toată discuția)
Obligativitate deschidere cont bancar . victor sorin victor sorin buna seara Am in grija si intretinere o persoana adulta cu handicap ce are buletin pe jud ILFOV , o perioada am locuit cu viza de resedinta pe raza ... (vezi toată discuția)
Probleme viza de flotant vip2you17 vip2you17 Buna ziua am o problema de curand am dat in garantie la un agent de imobilar 420 euro plus 140 euro chiria mia dat un contract de inchiriere in regim comodat ... (vezi toată discuția)