Sunt o persoana cu handicap gradul doi,in luna iulie am schimbat adresa dintr_un sector in altul asa ca in cursul lunii respective nu am primit nici un drept respectiv pensia DE 272 RON .Am solicitat si la un sector si la celalalt dar nu am primit ,am solicitat la Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Dizabilitati am primit raspuns ca obligatia de plata este din partea sectorului de unde am plecat .VREAU SA FAC O PLANGERE PENALA VA ROG SA MA AJUTATI .
Cum obtin un avocat din oficiu ,in baza carui articol as putea face plangerea pentru ce(abuz in serviciu,am fost lasat sa fac foamea nu am nici un venit si nici casa am fost ajutat de o persoana sa pot locui o perioada ) si impotriva cui .
Nu ati precizat concret daca a fost comunicata prin mandat postal suma sau nu
Pentru a intra in posesia sumei ,puteti sa va adresati oficiului postal de la vechea adresa
Pentru a preintampina situatii neplacute informati oficial serviciul specializat responsabil pentru comunicare ajutor,despre schimbarea domiciliului
Puteti sa va deschideti cont bancar care sa fie lunar alimentat cu ajutorul acordat,astfel incat sa nu mai aveti probleme cu primirea ajutorului la domiciliul dv
1. Nu e vorba de pensie de handicap ci de indemnizatie de handicap.
2. Adresati-va la sectorul de unde ati plecat si faceti o cerere (atasati si copie dupa catrea de indentitate cu noul domiciliu) prin care solicitati sa se transfere actele la sectorul unde domiciliati acum.
cred ca nu am explicat bine
MI SE REFUZA PLATA DE SECTORUL DE UNDE AM PLECAT. SPUNAND CA SA MA PLATEASCA SECTORUL UNDE AM SCHIMBAT DOPMICILIUL ,IAR NOUL SECTOR SPUNE CA SA MA PLTEASCA SECTORUL DE UNDE AM PLECAT.Nu este vorba de Posta sau Banca Nu vor sa plateasca
AM RUPT O PERECHE DE PANTOFI CU DRUMURI LA UN SECTOR SI LA CELALALT .
Am un raspuns de la Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Dizabilitati si au zis ca obligatia este a sectorului de unde am plecat conform legii dar ca ei nu pot interveni mi sa explicat sa cer ca au obligatia sa plateasca adica clar cei de unde am plecat ..
DAAAAR NU VOR SA PLATEASCA
ISI BAT JOC DE MINE
ORICUM BANII SUNT DE LA GUVERN SI NU DE LA SECTOR
NU POT REFUZA O LUNA DE PLATA DIN NICI UN MOTIV SUSTINAND SI ARUNCAND PISICA UNUL LA CELALALT .
DACA TREBUIE SA MAI EXPLIC VOI MAI EXPLICA