avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... document legal de incredintare copil bunicilor materni.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

document legal de incredintare copil bunicilor materni.

Buna ziua,
As dori sa stiu daca se poate intocmi un document legal prin care o mama isi incredinteaza copilul (spre crestere)bunicilor materni in conditiile in care aceasta va deceda .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:28, 28 Septembrie 2010
Cat sunteti in viata puteti face o procura.
Dupa deces tatal va avea sanse mai mari decat bunicii in caz de proces de incredintare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca divortez copilul la cine ramane? bgirl_rodi bgirl_rodi buna ziua, eu am un baiat de 3 ani jumatate si de un an de zile nu pot divorta de sotul meu pentru ca imi este frica ca imi va lua baiatul el lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Tatal inchis marafx marafx Sunt separata de tatal copiului de 5 ani. Copil inizial a locuit pentru un an cu bunici materni dupa care, eu lucrand intro mare companie italiana deci in ... (vezi toată discuția)
Acord plecare strainatate tata pentru copil viomag viomag buna ziua. sunt tatal unei fetite de 4 ani, am drept de vizita prin hotarare judecatoreasca( copil din afara casatoriei), merg des la fetita mea iar mama ... (vezi toată discuția)