avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... recuperarea autoturismului de la firma de leasing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

recuperarea autoturismului de la firma de leasing

Buna seara,

In anul 2007 am incheiat un contract pe 4 ani cu firma [EDITAT] Leasing pentru achizitionarea unui autoturism. In septembrie anul acesta am ramas restanta doua facturi. In data de 09.09.2010 au venit de la Bucuresti doi domni foarte "amabili" care ne-au sfatuit sa predam masina de buna voie pentru a nu ajunge la executor cu toate ca noi le-am spus ca a doua zi urma sa platim restanta. Am predat masina de buna credinta am achitat restanta am transmis op-urile si am incercat sa luam legatura cu ei. Abia dupa trei zile de incercari (multe telefoane si mailuri) am reusit sa luam legatura cu un domn de la firma [EDITAT] care ne-a spus ca avem doua variante ori sa cerem factura finala, si sa achitam integral autoturismul ori sa facem un alt contract de leasing. In 15.09.2010 am depus cererea pentru factura finala. Am asteptat aceasta factura dar nu am primit-o si cand in sfarsit am reusit sa vorbesc cu o doamna de la firma [EDITAT] aceasta mi-a spus ca factura nu s-a emis intrucat autoturismul este la recuperari. Atat si nimic mai mult! Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat caci nu stiu cum sa mai procedez in continuare cu ei.
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2012
trope_doi, utilizator
Cel mai recent răspuns: ana antonia , utilizator 00:45, 28 Septembrie 2010
Incercati sa le trimiteti (cu confirmare de primire) o Invitatie la conciliere conform atr 720 Cod de procedura civila ,s-ar putea sa se mai inmoaie ,oricum in cazul unui proces procedura concilierii este obligatorie sub sanctiunea nulitatii cererii de chemare in judecata.
Prin aceasta invitatie trebuie sa va exprimati cererile si emultumirile care doriti a le discuta cu firma de leasing si trebuie sa le indicati adresa unde ii invtati data si ora ,de regula acestea trebuie sa fie la minim 15 zile de la primirea invitatiei.
Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subinchiriere leasing auto MLauraM MLauraM Ma confrunt cu urmatoarea problema : Am subinchiriat un atoturism pe firma, de la o societate de “Intermedieri in comertul cu masini, echipamente ... (vezi toată discuția)
Societate de leasing – abuz element94 element94 As vrea sa va aduc la cunostiinta o intamplare reala cu firma [i][editat][/i] Leasing. In Mai 2005 societatea noastra a semnat un contract de leasing pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare auto- contract de leasing co5minar co5minar Am rugamintea sa ma lamuriti intr-o problema destulde delicata. Am avut in derulare un contract de leasing pe care la un moment dat nu am mai putut sa il ... (vezi toată discuția)