avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... anl
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

anl

am o intrebare.daca poate cineva sa ma lamureasca.
am o cunostinta care a depus o cerere la anl pe numele sotului.intre timp ei au divortat poate beneficia ea de cererea facuta in timpul casatoriei?sotul poate da o declaratie notariala in favoarea ei valabila?
Cel mai recent răspuns: Magdalena Visoiu , Avocat 09:30, 29 Septembrie 2010
Persoana poate sa beneficieze de cererea facuta in timpul casatoriei dar nu cred ca acest lucru va schimba foarte mult sansele acesteia de a primi/ beneficia de un program sau de o locuinta ANL.
Poate sa faca o cerere noua in care sa declare o alta suma sau procent de avans cu care poate participa si, va asigur ca, sansele persoanei vor creste deoarece practica ANL este de a aproba cereri cu potential economic ridicat si nu neaparat cereri care au o anumita vechime de cand au fost depuse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate ca un bun dobandit in timpul casatoriei sa fie bun propriu? AlinaMoldovan AlinaMoldovan as dori sa va intreb daca o locuinta cumparata prin credit ipotecar este considerata \"locuinta proprietate personala\" atita timp cit ea este inca in ... (vezi toată discuția)
Divorț, partaj vio_cris22 vio_cris22 Buna ziua! Locuiesc cu sotul intr un apartament ANL , eu fiind titularul de contract. Intentionez sa divortez dar nu stiu cum va fi cu locuinta , cine are ... (vezi toată discuția)
Divortul cu copii minori, domiciliul la tata ioan_claudiu84 ioan_claudiu84 Buna ziua. Daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Suntem casatoriti de 4 ani, iar in urma casatoriei avem 2 copii minori in primul varsta de 3 ani si al doilea ... (vezi toată discuția)