avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... testamente notariale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

testamente notariale

AM AVUT GRIJA DE CINEVA,FARA NICI O PRETENTIE.LA UN MOMENT DAT,DOMNUL RESPECTIV NE-A SPUS CA A FACUT UN TESTAMENT IN FAVOAREA NEPOATEI,DAR A AVUT GRIJA SI DE NOI.DOMNUL,FIIND MAI IN VARSTA,A DECEDAT ANUL TRECUT.CU NEPOATA NU SE POATE DISCUTA.NU STIU LA CE NOTAR A FACUT TESTAMENTUL,STIU DOAR CA L-A FACUT IN BUCURESTI.AM COPIE LA BULETINUL DUMNEALUI.CUM POT SA VAD SI EU ACEL TESTAMENT?EXISTA O BAZA DE DATE UNDE POT SA AFLU MAI MULTE DETALII?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 14:31, 28 Septembrie 2010
buna ziua.
pentru a putea face vreun demers va trebuie certificatul de deces al domnului respectiv.
Cu certtificatul de deces va puteti adresa la un birou notarial. Acesta poate verifica daca exista un testament intocmit de decedat la INFONOT, la Registru de Testamente Autentice.
AM O COPIE LA BULETINUL DUMNEALUI.NU POT SA FAC ROST DE COPIE LA CERTIFICATUL DE DECES.STIU CAND A DECEDAT SI AM SI DATELE NEPOATEI,CEA CARE A MOSTENIT TOTUL
Ultima modificare: Marți, 28 Septembrie 2010
lutescumaria, utilizator
Puteti incerca sa obtineti un duplicat de la Starea civila din cadrul primariei,
dar ma indoiesc ca veti reusi - nu aveti nici o calitate, nu erati ruda cu defunctul.
DECI NU EXISTA NICI O CALE SA VAD TESTAMENTUL RESPECTIV.ATAT VREAU SA-L VAD

Alte discuții în legătură

Testament. olive olive buna seara din nou revin cu o veche problema care pare ca nu se mai termina privind un testament sa o iau cu inceputul tatal meu a trait in concubinaj cu o ... (vezi toată discuția)
Mostenire nestiuta! ContSters161126 ContSters161126 In ianuarie a murit tatal cumnatului meu. De atunci au fost tot felul de informatii....orale....ca ar fi lasat si un apartament pe numele nepoatei.....dar in ... (vezi toată discuția)
Atacare de testament Cali55 Cali55 Buna ziua, matusa mea, sora tatalui meu decedat nu este casatorita si nu are copii. Eu sunt singura nepoata. A facut in schimb testament in favoarea unei ... (vezi toată discuția)