avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot sa am sabie de ninja?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot sa am sabie de ninja?

Pot sa detin o sabie de ninja in casa? Precizez sa o tin in casa, nu sa ma plimb cu ea pe strada. Intreb asta pentru ca la desciderile de la TV politia tot zice ca au gasit la nu stiu eu ce interlop 10-20 de sabii in casa, dar cu toate astea o sabie o poti cumpara de la orice magazin chinezesc.
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 08:01, 29 Septembrie 2010
Daca o tineti acasa nu va faceti nicio grija.
daca este de panoplie nu este nici o problema, insa daca amenintati pe cineva cu ea atunci poate fi considerata arma...
Numai daca esti ninja.
kimbao a scris:

Numai daca esti ninja.


desigur. si daca traiesti intr-un stat in care legile permit aceste fapte.
poate sa fie si samurai.in codul penal al samurailor,legea nu prevede ca arme albe:sabia,toporul,furca,drujba si metisii lor. inschuimb se pedepseste grav detinerea de motocositoare si furculite.
Ultima modificare: Marți, 28 Septembrie 2010
frank_kvitta, utilizator

Alte discuții în legătură

Achizitie arme albe vechi Sebastian Stefan Sebastian Stefan Bună ziua, Sunt interesat de achiziționarea unor săbii din Marea Britanie. Din păcate, nu știu contextul legal așa că vă cer ajutorul. E vorba ... (vezi toată discuția)
Sabie de samurai boancamaria boancamaria Buna ziua, Sunt legitimat la un club de arte martiale unde practic scrima japoneza. Pentru a aprofunda cele invatate la sala mi-am comandat o sabie de ... (vezi toată discuția)
"arme albe" - unde începe si unde se sfârseste portul ilegal...? Naganori Naganori Buna ziua, Îmi place deseori sa calatoresc prin locuri unde \"mâna omului nu prea pune piciorul\". :P În scopuri utilitare, port uzual în rucsac un ... (vezi toată discuția)