buna ziua,va rog mult sa ma ajutati deoarece nu pot intelege nimic din ce se intampla.Am facut un credit de consum la BCR si l-am achitat lunar aproape tot,insa ultimele 2 luni nu leam putut plati,respectiv lunile ianuar ferbruar an 2008 si a ramas asa tot,nici acum in 2010 nam achitat,insa acum mam trezit acasa cu o comunicare in care am titlu executor sa vina sa ia casa cu toate ca nu am garantat imprumutul cu nimic,stiu ca acest credit este titlu executor in fapt dar se poate asa?sa raman fara casa?de ce banca nu a trimis ceva instiintari stiu ca au o politica inchisa dar in contract scrie pe langa toate calitatile pe care le am eu si ei aveau calitatea de a ne instiinta cu tot si mai ales scrie acolo pe cale amiabila insa nu au facut nimic?de ce nu ma anuntat de nimic?este normal?nu am avem si noi oamenii de rand ceva care sa ne protejeze?deoarece nam primit nimic acasa in afara de aceasta comunicare in care scrie ca trenbuie de urgenta sa achit suma de 33 de milioane plus 5 milioane cheltuieli de judecata.nu am atatia bani si mai ales ca cele 2 luni pa care le mai aveam de platit la ei erau in cuantum de un milion de lei vechi.cum sa ajuns la aceasta suma...din dobanzi si comisioane?puteau sa ma anunte cami ia casa cand ajungea suma la 10 milioane dar au lasat sa ajunga la 33 si apoi au trimis la mine?va multumesc mult celor care au acordat timp acestui anunt si daca se poate un ajutor
De ,va aflati intr-o situatie delicata
Intereseul general al bancii este acela de recuperare credit
In situatia in care in termenul contractual convenit beneficiarul creditului nu intelege,
nu are posibilitatea sa restituie suma,banca desfasoara procedura legala de recuperare
Avand in vedere existenta unui titlu executoriu,veti fi contacatat de un executor judectaoresc cu care puteti negocia o reesalanare a restantelor
In situatia in care nu puteti acoperi debitul,executorul va starui si va dispune excutarea silita asupra bunurilor mobile/imobile,conturi bancare drepturi salariale , pe care le aveti in evidenta
Poprire
Raluca1610
Am fost azi la banca pentru a afla situatia creditului pe care il am la BCR. Am avut surpriza de a afla ca rata aferenta lunii nu este platita, desi eu am ... (vezi toată discuția)