avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal = registrul de evidenta al salariatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal = registrul de evidenta al salariatilor

Buna ziua tuturor,
Am o intrebare si in acelasi timp o rugaminte, daca are cineva revisal versiunea 1.0.0 si imi poate da si mie aplicatia. Am nevoie de versiunea 1.0.0 pentru ca vreau sa fac un import si am versiunea 2.0.6. Aceasta versiune nu poate face import deoarece nu a fost instalata in prealabil versiunea 1.0.0. Am cautat pe internet dar nu am gasit decit versiunea 2.0.6.
Va multumesc pentru ajutor si intelegere.
O zi buna tuturor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:23, 23 Iulie 2024
buna,

nu l-am primit, se poate sa il mai transmi ti inca odata.

multumesc mult pentru ajutor
moni13 a scris:

buna,

nu l-am primit, se poate sa il mai transmi ti inca odata.

multumesc mult pentru ajutor

l-am mai trimis inca o data :)
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Decembrie 2009
Cornel Vasile, Consilier juridic
As dori si eu kitul de instalare revisal versiunea 1.0.0 pe e-mail stelucris@yahoo.com
va rog frumos sa mi-l trimiteti si mie!
Ultima modificare: Joi, 11 Martie 2010
cris83, utilizator
cris83, verificati-va mail-ul .... am trimis programul :)
Ultima modificare: Joi, 11 Martie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic
va rog , puteti sa-mi trimiteti si mie kit de instalare revisal versiunea 1.0.0.?
va multumesc
adresa de email este cam_gav@yahoo.com

Alte discuții în legătură

Revisal 1.0.0 sonya33 sonya33 buna ziua, ca multi altii am nevoie de instalarea veriunii 1.0.0 a progr Revisal, pentru o preluare va rog ajutati-ma. multam fine (vezi toată discuția)
Revisal 1.0.0 ContSters131476 ContSters131476 Buna seara Ma poate ajuta cineva cu REVISAL 1.0.0 (kit-ul de instalare) ? Am nevoie pentru preluarea bazei de date Multumesc mail: cristi_chi@mail.com (vezi toată discuția)
Revisal versiunea 1.0.0 Munteanu V Munteanu V buna ziua, ca multi altii am nevoie de instalarea veriunii 1.0.0 a progr Revisal, pentru o preluare. Va rog ajutati-ma. Am primit un kit de instalare dar a ... (vezi toată discuția)