avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare cetatean strain
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare cetatean strain

am angajat un cetatean strain din spatiu ue deci nu are nevoie de autorizatie de lucru, iam dus actele de identitate la tradus respectiv pasaport si permis de conducere, le-am legalizat la notar si cei de la itm nu-mi vizeaza contractul deoarece in aceste acte nu este specificata cetatenia, omul este de nationalitate bulgara si are toate actele eliberate de pol bulgara. intrebarea este in baza carei legi nu mi se inregistreaza cim din moment ce am actele traduse si legalizate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:42, 28 Septembrie 2010
Pai cum nu este specificata cetatenia? Nu e suficient pasaportul ca sa justifici cetatenia??? Eu zic sa mergi la depart. juridic din cadrul ITM -ului si sa te lamureasca.

In pasaport scrie cetatenia ...posibil sa nu fie efectuata traducerea corecta.
Mergeti in audienta la Inspectorul Sef , in aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere copil cetatean strain sim_theo sim_theo Buna ziua. O situatie putin mai complicata. Sunt casatorita cu un cetatean strain non UE dar din pacate casatoria este valabila doar pe teritoriul SUA. In ... (vezi toată discuția)
Angajare cetateni straini liana istrate liana istrate Ce acte sunt necesare pentru angajarea unui cetatean strain cu contract individual de munca ? (vezi toată discuția)
Casatorie intre un cetatean roman si american pacq pacq Casatorie intre un cetatean roman si unul american: Acte necesare pentru castorie. Din cate am citit trebuie sa prezinte pasaport, certifict de nastere tradus ... (vezi toată discuția)