avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

revisal

eu am o societate de-abia infiintata prin preluare de personal de la alta societate; as vrea sa stiu cum imim inregistrez in revisal salariatele care au contractul de munca suspendat pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: lili2003stoica , utilizator 09:33, 29 Septembrie 2010

Atat cedentul cat si cesionarul au obligatia sa completeze registrul general de evidenta al salariatilor cu elementele prevazute la art. 3 alin. (2) din H.G. nr. 161/2006 privind intocmirea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor, modificata si completata.

Cedentul, in campul “temei incetare contract” va selecta “alt temei” – incetare conform art. 169 din Codul Muncii. De asemenea, in campul “explicatie temei incetare” se mentioneaza ca transferul este efectuat potrivit art. 169 din Legea nr. 53/2003 – Codul muncii, modificata si completata.

Cesionarul, in campul “data incepere activitate“ va inscrie data efectiva a transferului efectuat potrivit art. 169 din Legea nr. 53/2003 – Codul Muncii, modificata si completata. De asemenea, se pot face mentiuni in campul “alte detalii / informatii contract “ despre transferul efectuat potrivit art. 169 din Legea nr. 53/2003 – Codul muncii, modificata si completata

ms ursuletroz.o zi buna
Suspendarile nu se trec in revisal ....art.169 C.mun. nu constituie o incetare a c.i.m.
daca in momentul in care eu preiau un angajat de la o alta unitate care este in coneciu de ingrijirea copilului pana la 2 ani, eu cum o trec in revisal?
informatiile pe care vi le-am redat sunt cele ale specialistilor in dreptul muncii

Alte discuții în legătură

Cesionare cim monicalirca monicalirca Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema - cum se inregistreaza in Revisal un CIM cesionat? Adica un angajator, de comun acord cu salariatul, ... (vezi toată discuția)
Carnetul de munca Ileana popa Ileana popa Buna ziua, Incepand cu 01.09.2010, scoala generala si-a pierdut personalitatea juridica- devenind structura la un liceu. Sunt secretarul scolii si intrebarea ... (vezi toată discuția)
Fuzionare firme Laura Old Laura Old Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu ceva informatii in legatura cu fuzionarea a doua firme. Este vorba de firma X care va prelua firma Y prin absorbtie ... (vezi toată discuția)