avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca ajutor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca ajutor

buna am si eu o intrebare.in 2004 am facut un credit de nevoi personale la o banca x in suma de 10500 lei pe 10 ani,pana acum 2 luni am achitat dar acum nu mai am posibiltate sa-l platesc nu am servici nu am nici un fel de venit am si 2 copii .la momentul de fata stau la parinti, ei ma intretin si pe mine si pe copii.astazi mi-au venit de la banca cu o notificare si imi cer sa platesc macar jumatate din suma care e restanta adica 200 lei.eu le-am raspuns ca nu am cum ca nu am nici un ban,la care au raspuns ca ar fi pacat sa trecem la o executare silita.ce se poate intampla mai departe nu am nici un bun pe numele meu,nu am girat cu nimic creditul a fost facut doar cu ci si o adeverinta de la locul de munca.parintii mei sunt foarte speriati ce sa fac ca sunt disperata daca ma leaga nebunii astia iar copii mei ar ramane fara mama:((
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:54, 28 Septembrie 2010
CHIAR SI CATE 10 LEI DACA PLATITI ESTE BINE,DEOARECE SANTETI CONSIDERATA BUN PLATNICA SI NU AU CE SA VA FACA,PANA REUSITI SA VA ANGAJATI .DUPA ACEEA PLATITI CAT DORITI DAR NU LASATI NICI O LUNA NEPLATITA.
stati linistita ca nu va leaga nimeni, dar e chiar pacat sa se ajunga la o executare silita. deocamdata nu aveti venituri, dar candva veti avea si vor pune poprire pe salariu, iar candva poate veti mosteni
partea prosta e ca acestor restante li se adauga penalitati mari, cheltuieli de judecata, de executare etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neplatit sc nebancara petrescuioncatalin petrescuioncatalin Va rog ajutati-ma, sunt disperat. Am facut acum doi ani o linie de credit pe firma. Dupa un an nu am mai platit-o ca nu a mai mers firma. Anul acesta firma a ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe apartament ipotecat ramonateamo ramonateamo buna. sotul meu are 2 credite primul e la bcr si are o restanta destul de mare iar la al 2lea e girat cu apartamentul .au voie cei de la bcr sa puna sechestru ... (vezi toată discuția)