avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit neplatit sc nebancara
Discuție deschisă în Executare silită

Credit neplatit sc nebancara

Va rog ajutati-ma, sunt disperat. Am facut acum doi ani o linie de credit pe firma. Dupa un an nu am mai platit-o ca nu a mai mers firma. Anul acesta firma a intrat in insolventa si sa inchis. Sau terminat toate actele, firma este falimentata. Acum doua zile mi-a venit de la executor sa platesc toata suma de 23000 ron in 1 zi. Nu stiu ce sa fac sunt disperat? Cand am facut linia de credit, am girat cu apartamentul dar apartamentul la randul lui este tot al banci ca l-am luat cu imprumut pe 25 ani. Ce se poate intampla? Ajutati-ma! Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2013
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:44, 2 Noiembrie 2013
Cu ce sa va ajutam ? In afara ca veti ramane fara casa, nu se intampla nimic altceva.
Ap nu e al bancii, e al dvs cumparat cu banii bancii. Cum ati girat cu el, au pus ipoteca de gradul 2 sau cum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecinte asupra girantului unei linii de credit pt firma alinabur alinabur Buna seara! as dori sa aflu ce se intampla atunci cand o persoana garanteaza sau gireaza cu un bun(cu un apartament proprietatea girantului) pt o linie de ... (vezi toată discuția)
Executare silita garant ipotecar bcu bcu Buna. As avea nevoie de putin ajutor. Apartamentul unei persoane din familia mea a fost girat la banca pentru un credit contractat de o firma al unei alte ... (vezi toată discuția)
Executare imobiliara sonnykutza sonnykutza Buna ziua, am o mare rugaminte ,cine poate sa-mi dea sfaturi in legatura cu procedura de executare imobiliara. Am citit cam tot ceea ce -am gasit in ... (vezi toată discuția)