avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... sechestru pe apartament ipotecat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

sechestru pe apartament ipotecat

buna. sotul meu are 2 credite primul e la bcr si are o restanta destul de mare iar la al 2lea e girat cu apartamentul .au voie cei de la bcr sa puna sechestru pe ceva din apartament? pt ca pe apartament ma gindesc ca nu au voie din moment ce e girat.in afara de poprire pe salariu ce poate face banca?
Cel mai recent răspuns: ramonateamo , utilizator 11:44, 20 Mai 2014
Daca la creditul restant e o datorie mai mare de 10 mii de lei, se poate executa si imobilul, nu doar bunurile din el.
da dar la creditul unde a girat cu apartamentul nu are pb. banca se poate baga peste faptul ca e girat la alt credit?
Tocmai v-am zis ca da. Apartamentul se vinde, banii obtinuti se duc la banca care a instituit ipoteca si daca ramane ceva, ia si banca care a cerut executarea silita imobiliara.
Aparamentul nu se pune la adapost prin ipoteca.
Ultima modificare: Marți, 20 Mai 2014
gi-jane2, moderator
ok multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedează în cazul mai multor executări silite dacă debitorul nu a girat niciun împrumut cu bunuri mobile sau imobile? Alexandru9314 Alexandru9314 Buna ziua, Am 3 intrebari: 1. In cazul mai multor executari silite (cateva IFN-uri + o banca) maximul care se poate lua din salariu este de 1/2? 2. Se ... (vezi toată discuția)
Sechestru ioanaiux ioanaiux Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate daca am incheiat acum 4 ani un contract de imprumut personal, si am intarziat la plata ratelor deoarece am ramas in ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil ipotecat la alta banca bobutanumihail bobutanumihail am un credit restant la o banca de un an.am primit instiintare de executare silita.mentionez ca detin casa ,dar ea este ipotecata la un alt credit la alta ... (vezi toată discuția)