avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lipsa aparare....
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lipsa aparare....

buna ziua!
am dat in judecata pe vecinul meu in urma cu 3 luni, deoarece acesta a facut un abuz si a inchis canalizarea.mentionez ca , conducta de canal trece pe la el prin curte.am de la fostul proprietar al terenului act notarial ca mi-a vandut terenul cu toate utilitatile inclusiv canalizare, insa abia azi(28.09.2010) a fost primul termen si acesta a cerut termen motivand ca nu are avocat.as dori sa va intreb daca mai are dreptul sa mai amane judecata la urmatorul termen din acelasi motiv.

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:14, 28 Septembrie 2010
procedura civila ii da dreptul la un singur termen pt lipsa aparare.insa mintea omului e ingenioasa si se mai pot gasi si alte motive de amanare a dosarului perfect legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare termen in instanta loredana69 loredana69 am si eu o problema.in 23 06 am termen la un proces in calitate de parat pt o succesiune dar inca nu am avocat asta din cauza unor probleme personale.pot ... (vezi toată discuția)
Modalitati legale de depunere a intampinarii pentru a preintampina acordarea unui termen pentru studiu. ContSters280604 ContSters280604 Am o sentinta favorabila iar paratii au facut recurs. Doresc sa -mi spuneti daca pot sa trimit recurentilor intampinarea la recurs prin posta pentru a nu cere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. intr-o casa cu mai multe apartamente cu mai mult locatari, ... a11 a11 Buna ziua. Intr-o casa cu mai multe apartamente cu mai mult locatari, unul din acestia mi-a blocat conducta de canalizare (a pus dop). Casa are o fosa septica ... (vezi toată discuția)