avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu a fost citata legal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu a fost citata legal

Buna ziua!

As dori sa stiu motivele pentru care, cea care intentaeaza divort, nu a fost citata legal.

Multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:59, 28 Septembrie 2010
nu a fost gasita la domiciliul indicat, probabil
daca sunteti la a doua...a treia...infatisare citarea se poate face si in sala nu trebuie neaparat citata la domiciliiu
Este prima infatisare .....
1.Persoana respectiva nu a fost citata.
2.Deci a fost legal citata,nu s-a returnat dovada de inmanare a procedurii de citare.
3.Citatia a fost gresit completata,in sensul necompletarii sau completarii incorecte a rubricilor din formularul numit"citatie"(nume si prenume,adresa in totalitate completata,calitatea procesuala,termnenul trecut gresit sau necompletata,neinserarea numarului de dosar,etc.)
4.Citatia a nu a fost trimisa la domiciliul (adresa partii)indicat sau daca exista si o alta adresa nu a fost trimisa si la aceasta.
5.Nu s-a indicat pe dovada de citare modul in care citatia a fost comunicata.
6.Nu s-a efectuat procedura si prin afisare sau/si publicitate intr-un ziar de tiraj cadrul unei persoane care un are un domiciliu stabil.
7.Nu s-a efectuat procedura cu strainatatea pentru o persoana aflata in alta tara
etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort crissta38 crissta38 Am inaintat cererea de divort dar paratul nu este in tara ci lucreaza fara forme legale in strainatate.La prima infatisare procesul s-a aminat si mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Divort mdinga2003 mdinga2003 Azi am fost sa dau divort de sotia mea ea fiind plecata din tara de 7 ani si nu ami am legatura cu ea de 2 ani mia dat acordul verbal sa divortez si am auzit ... (vezi toată discuția)
Anunt ziar proces craciun15 craciun15 buna ziua am un proces de divort in care trebuie sa aduc dovada publicarii intr.un ziar a faptului ca am citat la proces sotia care nu este in tara/. Cum se ... (vezi toată discuția)