Sunt in proces de divort, dar dupa acesta urmeaza procesul de partaj.
In timpul casatoriei, sotia mea a facut un imprumut la CAR cu care am acoperit 2 carduri care imi apartin, dar care ulterior au fost descoperite pentru cheltuielile noastre, comune. S-a facut un act la notar, dupa efectuare acelui imprumut (casatoriti fiind), conform caruia mi-a data aceasta suma pentru acoperirea acelor carduri, dar banii ar fi provenit din fondurile proprii ale sotiei dinaintea casatoriei (ceea ce nu este adevarat, deoarece imprumutul a fost facut dupa ce ne-am casatorit). Cum pot demonstra ca acesti bani au fost cheltuiti pentru cheltuielile noastre comune??? In momentul de fata ma gandesc sa fac un alt imprumut la CAR pentru acoperirea acelor carduri. Procedez bine?
Aveti o declaratie notariala care atesta ca banii provin de la sotie din banii proprii,obtinuti inaintea castoriei pe care ati semnat-o personal si deci nu o mai puteti contesta.
Nu este recomandabil pana la finalizarea printr-o hotarare definitiva a divortului sa ma contractati un alt imprumut.
De ce nu este recomandabil sa contractez un alt imprumut (prin descoperirea acelor carduri platesc dobanzi, iar daca partajul dureaza 2-3 ani?)? Va rog sa-mi argumentati .....
Divort si partaj
Ioana201489
Buna ziua,
sunt casatorita din 2007. Sunt profesor, iar din 2011 predau si pentru o academie privata, veniturile aduse de mine fiind mai mari ca ale sotului. ... (vezi toată discuția)
Credit/divort
ContSters133814
Daca in timpul divortului unul din soti face un credit il obliga pe celalalt cu ceva? La partaj se poate luan in calcul acest lucru?Banii obtinuti prin acest ... (vezi toată discuția)