avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii ce pot face pentru a opri o carte de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

ce pot face pentru a opri o carte de munca

am un angajat dar care nu lucreaza la mn lucreaza in alta parte dar nu are contract de loc ce pot face ca sa ii opresc cartea de munca pt ca nu a platit nici un milion si are de dat 44 de milioane . il pot da in instanta?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:41, 28 Septembrie 2010
daca ati putea fi mai clar...poate v-am putea si ajuta.
avocat Cristina Popescu
nu vad pentru ce are sa va plateasca asa o suma.
probabil ca ati convenit ca sa figureze ca angajat la dvs cu conditia sa plateasca dansul darile catre stat insa din punct de vedere legal daca asa satu lucrurile nu aveti ce sa-i faceti.
ca sa ii opriti contractul de munca puteti sa stati de vorba cu respectivul si sa incetai contractul cu acordul partilor sau daca nu e de inteles puteti sa-i incetati contractul de munca daca nu se prezinta la munca nemotivat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere Georgiana025 Georgiana025 Buna ziua ! Mama mea a lucrat la un magazin metalo-chimico si in vinerea mare a plecat cu 20 de minute mai devreme si patronu a auzit ca a plecat a doua zi ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva? Valentin_sandu1969 Valentin_sandu1969 daka m i s a spus prin telefon sa parasesk firma si nici dupa 15 zile nu mi a venit nici un preaviz ce pot sa fac? Eu in perioada asta n am mai fost la ... (vezi toată discuția)
Preaviz in cazul demisiei romservinvest romservinvest Bună dimineaţa, Vă rog frumos să mă sfătuiţi cum se face încetarea contractului individual de muncă în cazul unui angajat care şi-a dat ... (vezi toată discuția)