avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere abuziva?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere abuziva?

daka m i s a spus prin telefon sa parasesk firma si nici dupa 15 zile nu mi a venit nici un preaviz ce pot sa fac? Eu in perioada asta n am mai fost la servici...:sorry:
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 19:16, 8 Septembrie 2010
1. Nu ati facut bine ca ati stat si ati asteptat sa va vina ceva despre care ati luat la cunostinta numai verbal.
2. Mergeti la angajator si vedeti despre ce este vorba.
3. S-ar putea sa aveti surpriza sa aflati ca sunteti absent nemotivat si veti fi concediat disciplinar.
trebuia sa mergeti la serviciu, ptr. ca acum vor avea motive sa va concedieze datorita absentelor nemotivate, dar desigur numai dupa indeplinirea cercetarii disciplinare prealabile; aparati-va in cadrul cercetarii, mergeti la serviciu, formulati o plangere la inspectia muncii.
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare comisie de disciplina cristina69 cristina69 Buna dimineata.Va prezint urmtoarea situatie: Unui angajat al unei societati comerciale, care se confrunta cu probleme financiare majore, i s-a desfiintat ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate anca_diana anca_diana situatia este asa: angajatul isi da demisia Eu angajator o inregistrez si ii spun ca e in preavizul prevazut de C muncii si trebuie sa vina inca 15 zile la ... (vezi toată discuția)
Am fost concediat prin sms pentru că m-am certat cu o colegă. este legal ce mi se întâmplă? Costel r Costel r Mi sa transmis prin sms de patronul firmei unde lucrez, că sunt concediat motivul fiind o ceartă cu o colegă. Dati-mi un sfat va rog. (vezi toată discuția)