avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere

Buna ziua ! Mama mea a lucrat la un magazin metalo-chimico si in vinerea mare a plecat cu 20 de minute mai devreme si patronu a auzit ca a plecat a doua zi mama sa dus normal la seviciu si i-a spus patronului ca va sta 20 de minutepeste program nui problema si patronu a spus pune cheiele pe masa esti libera . La o saptamina dupa eveniment a chemato patroana sa dischute . Si ia spus ca nu ii incheie contractu pana ce clienti nu isi platesc datoriile . Mama si-a anuntat clienti ce aveau datori sa mearga sa isi plateasca datoriile . Apoi a fortato sa isi dea demisia ca ei nu ii incheie contractul. Mama doar ca sa scape de ei ca apoi aparea cu absențe nemotivate a semnat . Ce se putea face pana in momentu semnari demisiei. Patroni nu voiau sa ii incheie contractu si sa o dea in somaj. A lucrat 7-8 ani la dânșii si nu i-a acceptat o zi de concediu medical . Sa dus cu concediu medical la patroni si a zis sa nu te vad cu concediu medical la mn . Iati concediu de odihna .
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 17 Aprilie 2018
La ce data a incetat c.i.m.?

Mama dvs a primit si decizia de incetare a c.i.m. ? Daca da, la ce data ?
Ultima modificare: Luni, 16 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele
Concediere


@ Georgiana025

Nu , nu a primit decizia
========

In acest caz,sa solicite in scris sa i se comunice decizia de incetare a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare in vederea cercetarii disciplinare ale2012 ale2012 buna ziua,sotul meu a lucrat la o firma de legume fructe din data de 14.03.2014 urmand ca in 1 agust 2014 patronu ia dat pe concediu pe toti din firma ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez pentru a recupera o perioada de timp lucrata? primax primax buna seara lucrez intro firma deconstructi si amenajari interioare in aceasta societate lucrez din aprilie in luna noiembrie am avut o discutie cu patronul ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune - nereguli in cartea de munca laurentiucostel22 laurentiucostel22 buna ziua numele meu este laurentiu.am o rugaminte daca ma puteti ajuta.am lucrat ca vinzator la un magazin,totul a fost ok pina intro seara cind am inchis ... (vezi toată discuția)