avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ectras informativ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ectras informativ

Cum pot obtine un extras de carte funciara informativ fara sa apelez la un notar public , avand la baza un temei juridic?
Cel mai recent răspuns: melchior , utilizator 15:06, 17 Decembrie 2007
Puteti cere singur informatii fara sa apelati la un notar.
In exclusivitate pt. Avlil:

Multumesc pentru raspunsuri, dar gata cu reprosurile. Acum o sa ma persecutati?..
Am incercat sa fiu util mie si altora. Sunt puncte de vedere diferite si eu asa reusesc sa fac ce trebuie.

Scuze Avlil, dar deja..
Multumesc domnului Ionut Stanciu...
Stanciucu:D
Tuturor consultantilor trebuie multumit, ptr ca suntem aici ptr a ajuta, cu cat putem, asa pe N V
Pe NV pe NV , Ionut dar asa mai aflam si noi cate ceva..
Multumim tuturor!
Astazi este ziua lui Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna " blocarea cartii funciare"? cezarad cezarad Doresc sa cumpar o bucata de teren de la o persoana. Aceasta mi-a spus in urma unor discutii ca este nevoie sa [b]BLOCHEZE CARTEA FUNCIARA[/b], inainte sa ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara mshboss mshboss Buna seara! Un extras de carte funciara pt autentificare este valabil din momentul înregistrării cererii, sau este valabil din momentul emiterii lui de ... (vezi toată discuția)
Blocare carte funciara Ecaterinacalina018@gmail.com Ecaterinacalina018@gmail.com Buna seara, Am o nelamurire legata de aceasta blocare a unei CF. Detin o garsoniera pt care platesc inca rate. Saptamana aceasta din curiozitate am scos un ... (vezi toată discuția)