M-am judecat cu fratele meu pentru o parte din casa. A facut apel, am facut recurs. Am primit prin hotatare irevocabila acea parte din casa, plata unei sulte si a cheltuielilor de judecata. Am incercat sa intru in posesia partii din casa si i-am cerut plata cheltuielilor de judecata urmand ca plata sultelor sa se faca mai tarziu.
El refuza pe motiv ca a introdus contestatie in anulare. Ce trebuie sa fac acum? Cat trebuie sa astept? Trebuie sa imi iau avocat? E un alt proces? Referitor la sulte: cum se platesc./ se platesc in rate/ exista o limita maxima sau minima pt acestea?
1. Hotararea d-voastra este executorie insa instanta poate sa suspende executarea insa numai dupa ce fratele ar depune o cautiune.
2. Nu trebuie sa asteptati deloc, investiti sentinta si deciziile cu fomula executorie si mergeti la un executor judecatoresc.
3. Sulta se plateste in felul si in cuantumul dispus de instanta. Scrie in hotararile pe care le aveti cat, cum si pana cand trebuie sa va plateasca.
Mostenire
dani42ela
Am nevoie de un raspuns, va rog. Tatal meu a decedat in 2003. A lasat o casa in care locuieste mama mea. Eu, sora mea si fiul fratelui meu decedat, impreuna cu ... (vezi toată discuția)