avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită excutor
Discuție deschisă în Executare silită

excutor

ce drepturi are sa intre in locuinta sau de ce are nevoie sa te viziteze legal
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 21:18, 30 Septembrie 2010
Executorul judecatoresc detine calitatea de executant al procedurii de concretizare a hotararilor judecatoresti/ titlurilor executorii.
Este investit cu autoritatea si prerogativa de functionar public si in circumstanta in care ,se afla in timpul exercitarii obligatiilor de servicu ,are dreptul sa desfasoare etapele procedurale de executare amiabila/silita
Daca nu l lasi nu poate intra fortat. dar poate cere instantei incuviintarea sa intre in incaperi cu ajutorul fortei publice (politie/jandarmerie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita boghi102006 boghi102006 Se poate demara procedura executarii silite daca titularul dreptului de proprietate (imobil) nu este in tara, iar actualii locatari sunt parintii si rude prin ... (vezi toată discuția)
In calitate de posibil cumparator al unui imobil scos la licitatie, ai dreptul sa vizionezi casa ptr care licitezi? husseincudop husseincudop M-am inscris la licitatie ptr achizitionarea unui apartament executat silit. INTREBARE Am dreptul sa vizionez casa inainte de desfasurarea licitatiei? (vezi toată discuția)
Competente executor judecatoresc nikolos nikolos executorul judecatoresc poate intra [ cu forta sau fara forta ] in fostul meu apt care l-am vandut de 2,7 ani fiicei mele ? eu nemai locuind acolo si adresa ... (vezi toată discuția)