as vrea sa stiu cum pot iesi dintr-o asociatie(ong). mentionez ca am aderat la aceasta cu cerere de adeziune, fac parte din consiluil director- vicepresedinte. cum pot sa ma incadrez in cele 5 zile in care am voie sa fac recurs pentru a nu ramane decizia irevocabila dar nu stiu exact ce acte trebuiesc.
in speranta ca o sa primesc un raspuns in timp util,
va multumesc anticipat.
nu inteleg ce are termenul de recurs cu iesirea din asociatie...:-/ iesirea din asociatie se poate face prin intocmirea unei comunicari scrise catre conducerea asociatiei, prin care le comunicati intentia si decizia dvs. si apoi e treaba lor cum rezolva problema administrativa cu privire la acest aspect
pentru ca am preluat pe baza unei sentinte judecatoresti, a fost depus un dosar la judecatorie care contine adeziunile noilor membrii, noul consilui director si tot ce este lasat in cadrul asociatiei si al unitatii protejate.
Scrieti o hirtie intitulata "recurs". Platiti o taxa de timbru de 12 lei, parca.
......................................
Dosar:.....
Data:
Domnule Presedinte,
Subsemnata... declar recurs impotriva incheierii de admitere a cererii de inregistrare a modificarilor statutului Asociatiei ........... pentru urmatorul motiv.
Prin demisia din functia de vicepresedinte nr.1/29 sept 2010, mi-am retras acceptul de a ocupa functia de vicepresedinte al asociatiei.
In consecinta, in virtutea acestui act de revocare a acceptului mandatului de vicepresedinte, Asociatia a ramas fara un consiliu de conducere statutar. (un consiliu de 2 persoane este nestatutar).
In consecinta, va solicit admiterea recursului si respingerea cererii de inregistrare a modificarilor Asociatiei.