avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... iesire din asociatie(ong)
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

iesire din asociatie(ong)

as vrea sa stiu cum pot iesi dintr-o asociatie(ong). mentionez ca am aderat la aceasta cu cerere de adeziune, fac parte din consiluil director- vicepresedinte. cum pot sa ma incadrez in cele 5 zile in care am voie sa fac recurs pentru a nu ramane decizia irevocabila dar nu stiu exact ce acte trebuiesc.
in speranta ca o sa primesc un raspuns in timp util,
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: m_c_m , utilizator 20:49, 30 Septembrie 2010
nu inteleg ce are termenul de recurs cu iesirea din asociatie...:-/ iesirea din asociatie se poate face prin intocmirea unei comunicari scrise catre conducerea asociatiei, prin care le comunicati intentia si decizia dvs. si apoi e treaba lor cum rezolva problema administrativa cu privire la acest aspect
pentru ca am preluat pe baza unei sentinte judecatoresti, a fost depus un dosar la judecatorie care contine adeziunile noilor membrii, noul consilui director si tot ce este lasat in cadrul asociatiei si al unitatii protejate.
nu ma poate ajuta nimeni?:confused:
Da, este simplu.

Scrieti o hirtie intitulata "recurs". Platiti o taxa de timbru de 12 lei, parca.
......................................
Dosar:.....
Data:

Domnule Presedinte,

Subsemnata... declar recurs impotriva incheierii de admitere a cererii de inregistrare a modificarilor statutului Asociatiei ........... pentru urmatorul motiv.

Prin demisia din functia de vicepresedinte nr.1/29 sept 2010, mi-am retras acceptul de a ocupa functia de vicepresedinte al asociatiei.

In consecinta, in virtutea acestui act de revocare a acceptului mandatului de vicepresedinte, Asociatia a ramas fara un consiliu de conducere statutar. (un consiliu de 2 persoane este nestatutar).

In consecinta, va solicit admiterea recursului si respingerea cererii de inregistrare a modificarilor Asociatiei.

Semnatura
..........................................

Gata. Asta-i tot.

Alberto Kurtyan
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie - actualizare statut/act constitutiv - cine semneaza statutul si actul constitutiv? sebastian2020 sebastian2020 Buna, ziua. Avem o Asociatie in care am fost 5 fondatori, tot cu 5 membrii in Consiliul Director. Acum suntem 11 membri, 2 dintre fondatori nu mai ... (vezi toată discuția)
Numarul minim de membri fondatori ai unei asociatii. Iohanat Iohanat Care este numarul minim de membri fondatori ai unei asociatii ? (vezi toată discuția)
Demisie 2/3 din consiliu director si 4/5 din membri asociatie. cum procedez mai departe? mihai-ab mihai-ab Salutari tuturor. Rog sa ma ajutati, daca se poate cu un o parerea vis-a-vis de o situatie a asociatiei noastre. Asociatia are 5 membri (1 presedinte, 2 ... (vezi toată discuția)