Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Detin o rulota comerciala amplasata pe domeniul public in Mun. Curtea de Arges binenteles cu aprobarea primariei. Aceasta aprobare mi se da pentru o perioada de max 2 luni dupa care trebuie sa o reinoiesc ,existand posibilitatea de a nu mai primi aprobare pt locul respectiv. Pentru moment sunt conectat la reteaua de energie electrica de la un locatar printr-un contor pasant (mi sa spus de angajatii electrica, ca nu este legal). As dori sa ma leg la reteaua de energie electrica intr-un cadru legal. Mi se spune ca trebuie sa deschid partida exact ca la o locuinta noua cu toata documentatia necesara la un pret de aprox. 2 000 ron.
Intrebarea este : daca dupa doua luni voi muta rulota in alt loc voi plati din nou alti 2 000 lei,( pentru ca partida se face pe o anumita adresa )
Exista alta posibilitate de racordare ?
Va multumesc anticipat,
Trebuie sa existe si alta cale, interesati-va la ENEL, spre exemplu eu am intocmit niste contracte pentru o companie cinematografica care s-a bransat cateva zile intr-un loc, o zi in alt loc, si tot asa, pe parcursul a doua luni de zile, dupa cum solicitau conditiile dramaturgiei filmului.
Contor pasant
Ruxandraa99
Locuiesc de 2 luni într un bloc nou, iar conectarea la energie electrica se face printr un contur pasant, pe curentul de șantier al investitorului. Cei de la ... (vezi toată discuția)