avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum pot lega la reteaua de energie electrica o rulota ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum pot lega la reteaua de energie electrica o rulota ?

Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Detin o rulota comerciala amplasata pe domeniul public in Mun. Curtea de Arges binenteles cu aprobarea primariei. Aceasta aprobare mi se da pentru o perioada de max 2 luni dupa care trebuie sa o reinoiesc ,existand posibilitatea de a nu mai primi aprobare pt locul respectiv. Pentru moment sunt conectat la reteaua de energie electrica de la un locatar printr-un contor pasant (mi sa spus de angajatii electrica, ca nu este legal). As dori sa ma leg la reteaua de energie electrica intr-un cadru legal. Mi se spune ca trebuie sa deschid partida exact ca la o locuinta noua cu toata documentatia necesara la un pret de aprox. 2 000 ron.
Intrebarea este : daca dupa doua luni voi muta rulota in alt loc voi plati din nou alti 2 000 lei,( pentru ca partida se face pe o anumita adresa )
Exista alta posibilitate de racordare ?
Va multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: Alex Chiciu , Avocat 22:41, 28 Septembrie 2010
Atentie la aspectul ca dvs detineti calitatea de comerciant ,care presteaza servicii de comert,in baza unei autorizatii provizorii
Trebuie sa existe si alta cale, interesati-va la ENEL, spre exemplu eu am intocmit niste contracte pentru o companie cinematografica care s-a bransat cateva zile intr-un loc, o zi in alt loc, si tot asa, pe parcursul a doua luni de zile, dupa cum solicitau conditiile dramaturgiei filmului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contor pasant Ruxandraa99 Ruxandraa99 Locuiesc de 2 luni într un bloc nou, iar conectarea la energie electrica se face printr un contur pasant, pe curentul de șantier al investitorului. Cei de la ... (vezi toată discuția)
Folosirea curentului de pe casa scarii ionutz_g ionutz_g Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: m-am mutat intr-un apartament nou dintr-un imobil care nu este inca bransat la reteaua de energie electrica a ... (vezi toată discuția)
Racordare enel - imobil nou bogda91 bogda91 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o situatie: la cumpararea unui apartament intr-un imobil nou, in contractul de vanzare - cumparare, autentificat la notar, ... (vezi toată discuția)