avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde ii pot face reclamatie administratorului ??
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde ii pot face reclamatie administratorului ??

Puteti sa ma ajutati cu un raspuns la aceasta intrebare ? Deja a trecut o perioada mare de timp de cand nu ma mai inteleg cu administratorul. Este adevarat ca figurez cu ceva restante la intretinere , insa nu cred ca acestea ii dau dreptul de a ma ameninta cu sechestru, cu vanzarea bunurilor din casa. Mai presus de acestea, intr-o seara la ora 22:30 , mi-a intrerupt curentul electric de la panoul (motivul sincer nu stiu care a fost; este adevarat ca aveam muzica pornita dar era in limitele normalitatii , nu exagerata). Poate face asa ceva ? Unde il pot reclama sau cu cine pot lua legatura pentru a gasi o solutie in aceasta privinta?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:24, 29 Septembrie 2010
Da ,constituie abuz din partea administratorului masura adoptata de restrictionare a dreptului dvs de a beneficia de utilitati (curent )
Avand in vedere situatia expusa ,dvs va revine dreptul sa sesizati oficial reprezentantul legal al asociatiei de proprietari al carui angajat este
In situatia in care constatati dezinteres din partea asociatiei,puteti formula plangere la politie ,sub aspectul savarsirii infractiunii tulburarea folosintei locuintei
Ca sa faca plangere trebuie sa aiba dovezi sau martori.....
Eu cred ca este o neintelegere intre vecini. Asa cum se spune initial, nu se mai inteleg in ultimul timp. Asa ca nu are a face aici functia de administrator si ca cei 2 vecini se cearta. Si-atunci isi fac sicane. ca unul este presedinte, altul administrator, cenzor, membru in comitet... nu are importanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

vecini neintelegatori. Georgiana R Georgiana R Buna ziua. Am si eu o nelamurire in legatura cu linistea publica. Eu stau la bloc si de vreo doua - trei saptamani un vecin , care de fapt sta in scara de ... (vezi toată discuția)
Pot sa ascult muzica tare la mine acasa in timpul zilei? matz matz buna...am si eu o nelamurire...stau la bloc etajul 3 si dedesubt sta o vecina cu un copil de 2 ani..iar eu knd vin de la studii respectiv ora 14:30 sunt ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi nancyadina nancyadina Buna ziua. Sunt din Craiova si de curand am cumparat un apartament la etj 4 in care ne-am si mutat,insa am descoperit ca sub noi la etj3 locuieste un pustan de ... (vezi toată discuția)