avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revizuire cu suspendarea executarii silite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revizuire cu suspendarea executarii silite

pe baza a unor noi dovezi vreau sa cer revizuirea dosarului si suspendarea executarii silite a sumei de 4000 lei in derulare prin somatie,au incuviintarea judecatoriei.cam cat dureaza pina la primul termen de la depunerea cererii de revizuire?daca si partea adversa este citata si poate pune avocat,deci noi cheltuieli?si cat e taxa ptr suma de 4000 de lei la care cer sistarea executarii pana la pronuntarea unei noi hotarari definitive si irevocabile?
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 09:58, 3 Octombrie 2010
Cuantumul cautiunii este de 10% pe care trebuie sa il depuneti in situatia in care solicitati suspendarea executarii silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatia suspenda executarea? Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Impotriva incuviintarii executarii silite am introdus in urma cu o saptamana contestatie la Judecatoria care a incuviintat cererea executorului, in favoarea ... (vezi toată discuția)
Contestatie excutare valoare 350.000eur 72lia 72lia Buna ziua, Am primit somatie pentru neplata unui imprumut, valoare >300.000eur. Unde depun contestatia? Judecatorie? cat este taxa 194ron? (vezi toată discuția)
Suspendarea provizorie a executarii silite Alexandru1984 Alexandru1984 Buna ziua, Am urmatoarea problema: societatea unde lucrez a fost condamnata (in recurs) la plata unei sume destul de importante. In momentul de fata, a fost ... (vezi toată discuția)