avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale imp.forfetar ,,,,,,,
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

imp.forfetar ,,,,,,,

impozitul forfetar este eliminata din sept 2010 sau nu ? mersi
Cel mai recent răspuns: kajan.barna , utilizator 15:16, 29 Septembrie 2010
nu este eliminat, mananca Boc "gogosi"....nu avem text de lege in acest sens (inca?)
Boculet a promis ferm ca impozitul minim se va elimina din octombrie, urmand ca impozitul forfetar sa fie aplicabil numai pentru anumite activitati. Sa speram ca macar acum se tine de promisiune, desi.....X-(
una spune si alta face ,de fap habar nu au cum sa faca dupa mine ramane si impozitul minim si impozitul forfetar ca astia nu au bani......dar nici nu mai avem asa ca cel putin eu nu platesc ca nu am de unde....X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere firma din oficiu? cornel_t12 cornel_t12 Detin o societate deschisa in anul 2008 (iunie). De cand a fost deschisa, societatea nu a avut nici o factura de venit, numai cheltuieli este usor pe minus ( - ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar 2010 nathis nathis Se mai plateste impozitul forfetar pe 2010? S-au decis categoriile (obiecte de activitate) care raman si care nu? Cum se va proceda anul acesta? (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar pentru firme it aling aling Buna ziua! Detin o firma IT, cod CAEN 6201. As dori sa stiu daca mai trebuie sa platesc impozit forfetar. Am gasit pe alte site-uri ca doar anumite ... (vezi toată discuția)