avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale prelungire mandat administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

prelungire mandat administrator

Cum se procedeaza in cazul in care tb sa ma duc sa prelungesc mandatul de administrator al sefei, ea este si director general si sunt doi asociati. Multumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: gabitaa31 , utilizator 11:46, 29 Septembrie 2010
este un SRL ?
Hot AGA de prelungire mandat pana la data de ......,
Declaratie prin care administratorul accepta prelungirea mandatului.
Act aditional la vechiul act constitutiv al societatii care se publica in M of si un nou act constitutiv al s.c. actualizat.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Septembrie 2010
Mihaiela Dragomir , Avocat
Da
Si eu nu am mai facut pana acum asa ceva si nici nu stiu de unde sa incep si cu ce sa termin
Nici nu o poate face decat un jurist sau un avocat,notar care se pricep;
Daca nu ai studii juridice documentele pot fi facute la ORC si administratorul si asociatii se duc doar sa semneze sau un cabinet sau firma specializata.
Am inteles, deci eu nu ma pot duce sa fac asta? eu sunt angajata ca, contabil evidenta primara si nu stiu dc sefa vrea sa plateasca pe cineva sa faca asta si ma gandeam ca o sa ma trimita pe mine
Oricum administratoarea va trebui sa dea o declaratie pe proprie raspundere care trebuie legalizata sau atestata de un avocat, deci tot acolo ajungeti :)

Alte discuții în legătură

Prelungire sediu social si mandat adm just.rain just.rain Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie: atat sediul social cat si mandatul administratorului la un srl au expirat in urma cu un an. Intrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)
Recodificare+preelungire mandat Monicul Monicul Va rog sa-mi dati un sfat pentru urmatoarea situatie. Recodificare caen si prelungirea mandatului administratorului. Ce documente trebuie? Aga cu ... (vezi toată discuția)
Act constituitiv sa numire primi membrii ca. revocare administrator prin act aditional la actul constitutiv actualizat?? adela05 adela05 Am un act constitutiv la un SA prin care sunt numiti primii membrii ai Consiliului de Administratie. Acum, unul din cei 5 administratori care formeaza CA este ... (vezi toată discuția)