avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... FOND FUNCIAR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

FOND FUNCIAR

BUNA ZIUA. AM SI EU O NELAMURIRE PRIVIND MODIFICARE UNUI TITLU DE PROPRIETATE SI ANUME;
IN ANUL 1999 SE ELIBEREAZA UN TITLU DE PROPRIETAE MOSTETENITORULUI ;X; CU URMATORELE VECINATATI'la N-DRUM COMUNAL,la S-DRUM EXPLOATARE la V-PROP A laE-PROP B ;PENTRU O SUPRAFATA DE TEREN XXXX LUCRU CE NU ESTE CONFORM CU REALITATEA [PE PARTEA CU DRUM COMUNAL SE AFLA 3 LOCUINTE CONSTUITE UNA DIN 1969,1992,1994PRITRE CARE SI UN DRUM DE EXPLOATARE AFLAT INTRE LOCUINTE AFLAT IN EVIDENTA CELOR DE LA CADASTRU]
IN ANUL 2008 RESPECTIVUL ;X; DESCHIDE ACTIUNE IN INSTANTA PENTRU MODIFICAREA ACESTUI TITLU URMARIND ACAPAREA SI ACESTUI DRUM DE EXP.LUCRU NECOFORM CU . CEPOTNUMARUL DE PARCELA CE O DETINE IN TITLU. CE POT FACE EU REFERITO LA ACEA CALE DE SERVITUTE/ VA MUTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: tiganus2007 , utilizator 14:45, 29 Septembrie 2010
Domnule,
O cale directa la edilul satului (Primar) si apoi veti vedea reactia.
Succes!

MENTONEZ DOMNUL ;X; FACE PARTE DIN COMISIA DE APLICARE ALEGII18
DEACEEA A DECHIS PROCES CU PRIMARIA PENTRU A MUSAMALIZA ACEASTA PROBLEMA [DRUM DE EXPLOATARE ,CALE DE SERVITUTE]
AM INTRAT IN PROCESUL LUI CA INTERVENIENT LA CARE INSTANTA I-A RESPINS CEREREA PE MOTIV CA EXPERTIZA TOPO NU CORESPUNDE CU DATELE DE LA CASTRU IAR INTERVENTIA MEA A RESPINSO CA FIID LIPSITA DE OBIECT.
LA CARE RESPECTIVUL DOMN ;X; A FACUT RECURS ,CE POT FACEEU?
VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces la drum ungureanu marioara ungureanu marioara buna seara!bunica mea locuieste la tara este in litigii cu vecinii sai din cauza unui drum, ce face accesul la acasa acesteia,cei din urma sustinand ca drumul ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism - drum de servitute insuficient raluca1st raluca1st Buna ziua As avea nevoie de un sfat in problemele pe care le-am intampinat in incercarea de a obtine certificat de urbanism pentru un teren aflat in zona ... (vezi toată discuția)
Obstructionarea accesului la casa a autovehicolului HeniuV HeniuV In primul rand scuze, am scris autovehicol, in loc de autovehicul. E putin complicat, dar sper sa ma ajutati. Suntem trei proprietari. Accesul la drumul de la ... (vezi toată discuția)