avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... predare carti de munca la casa de pensii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

predare carti de munca la casa de pensii

Buna ziua. Societatea la care lucrez detine cartile de munca. Acestea au fost scanate si inregistrate de casa de pensii in 2006. Cand le-am verificat am mai gasit trei carnete nescanate care atunci nu existau la societate. Va rog sa-mi spune-ti cum se procedeaza pentru a le preda la casa de pensii. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:02, 1 Iunie 2011
Trebuie sa mergerti la Casa de Pensii sa solicitati un numar de cutie, apoi descarcati programul de pe site-ul Casei de Pensii, completati procesul verbal in 2 exemplare si mergeti si depuneti la Casa de Pensii.
Din cate stiu eu in 2006 cartile de munca au fost scanate la ITM. Verificati sa aveti stampila pe care sa scrie " scanat si arhivat ......", daca scrie doar " prelucrat ....." va trebui sa le duceti la Casa de Pensii.
Cer numar de cutie pentru trei carnete de munca ? Exista vreun exemplar tipizat ?
Restul au stampila ,,scanat si arhivat" Multumesc.
Da trebuie sa cereti nr pentru 3 carnete. Nu este un tipizat anume.
dali_c a scris:

Cer numar de cutie pentru trei carnete de munca ? Exista vreun exemplar tipizat ?
Restul au stampila ,,scanat si arhivat" Multumesc.


Mergeti la Casa de pensii si vedeti ce va spun pentru cele 3 carnete ... cunosc caz in Bucuresti pentru acre nu i s-a mai dat numar de cutie , ci doar a solicitat sa fie introduse in acel program.
si eu am o situatie similara, carti prelucrate dar nescanate, se mai ia amenda pentru acestea?

Alte discuții în legătură

Carti de munca la scanata la casa de pensii Ada30teo Ada30teo Cum imi dau seama daca o carte de munca a fost scanata la Casa de Pensii? Are viza acesteia, nu? Daca nu are viza sau o copie de CI atasata e clar ca nu a ... (vezi toată discuția)
Scanare carnete de munca la casa de pensii bucuresti tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Am inteles ca dupa ce am dus o data carnetele de munca la ITM Bucuresti pentru scanare acum a doua oara va trebui sa le ducem la Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)
Scanare carnete de munca crai crai Buna ziua, am predat la scanat carnetele de munca prin ITM in 2008 si acum sunt colegi de RU care spun ca mai trebuie predate o data si la Casa de pensii ... (vezi toată discuția)