avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Refuz banca pentru acte solicitate de client
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Refuz banca pentru acte solicitate de client

Buna ziua,

1.depun cerere prin care solicit copii ale tuturor politelor de asigurare ale bunului ipotecat de la inceputul contractului de credit, inclusiv pata primelor anuale efectuate de catre banca. Nu este abuziva impunerea asiguratorului? Poate eu gasesc mai ieftin pe piata si apoi mi-au bagat o franciza deductibila de 2% daune totale....ce porcarie! si fara casa si datoare cu cota 2% franciza. Banca imi refuza cererea, pe motiv ca n-am dreptul. Scurt...ce ma fac? Vreau sa negociez eu cu asiguratorul ptr a nu plati asa de mult si a elimina aceasta franciza 2% daune totale.

2.depun cerere prin care solicit eliberarea unei copii a acestor "conditii din pachetul de produse" la care Banca face trimiteri la aproape fiecare clauza contractuala : dobanda de referinta interna a bancii, cesiunea de creanta si asigurare imobil , alte prevederi contractuale, precum si cazuri de culpa. Pai e corect asa? Banca ma refuza motivand ca n-am dreptul. Pai la ce am dreptul? Doar la ziua in care e scadenta de plata a ratei lunare si in rest numai obligatii? Cum somez banca sa-mi dea asa ceva?

Multumesc,
Maria

Alte discuții în legătură

Oug nr. 50. atentie raduallan raduallan Mergeti sa depuneti reclamatii la ANPC/CJPC din tara. Nu acceptati raspunsuri de genul mergeti la instanta. Astfel de raspunsuri va vor incurca chiar la ... (vezi toată discuția)
Contract casco modificat??? ContSters179979 ContSters179979 Buna ziua.In 2007 mi-am achizitionat o masina prin rata bancara timp de 4 ani.Bineinteles ca am fost \"obligat\" sa-mi fac CASCO pe aceasta perioada.Cand am ... (vezi toată discuția)
Cesiune imprumut bancar cu... intrebari leonard gheorghe leonard gheorghe imprumut nevoi pers fara garantii; drept despagubire pt pierdere loc de munca prin disponibilizare, cu cerere care se depune la creditor. banca cesioneaza ... (vezi toată discuția)