avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediul de cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediul de cresterea copilului

am si eu o intrebare si sper sa imi raspunda cineva.daca tatal copilului este dat afara (obligat sa plece)dupa ce mama a ramas insarcinata (8 luni) mai poate sa intre in concediul de crestere al copilului.multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 15:17, 29 Septembrie 2010
Buna ziua !
Una dintre conditiile necesare a fi indeplinite ptr. acordare CIC este acela al existentei stagiului de cotizare in ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului . daca sotul este concediat dar beneficiaza de somaj (care e asimilat stagiului de cotizare) va beneficia de CIC ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil dupa somaj cristina adriana cristina adriana Beneficiez de somaj pana in 15.aprilie.2010 si sunt insarcinata in aprox. 1 luna, dupa calculul meu ar trebui sa nasc in mai 2010. Este necesar pentru o luna ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru crestere copil Am o salariata angajata in luna septembrie 2004. In luna februarie a ramas insarcinata, iar din 27 aprilie pana in prezent nu a mai lucrat, ea beneficiind de ... (vezi toată discuția)
Cic_tata_incetare cim in cele 42 de zile de concediu obligatoriu ale mamei Daniel Shneker Daniel Shneker Buna seara, Mutumesc pentru toate informatiile obtinute din lectura spetelor prezentate. Sotia mea va naste la mijlocul lui ianuarie 2010. Apoi va intra ... (vezi toată discuția)