avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... solutionare porces de divort - recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

solutionare porces de divort - recurs

Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa imi clarific o problema:
in procesul de divort am primit ca solutionare desfacerea casatoriei din vina exclusiva a sotului, incredintarea minorei mie si pastrarea numelui dobandit la casatorie.Mentionez ca sotul si-a dat acordul in fata dnei judecator pentru cele mentionate mai sus. Mai trebuie sa astept inca 15 zile pentru a fi legaliza aceasta hotarare ca fiind definitiva si irevocabila?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:59, 29 Septembrie 2010
asteptati sa se scurga termenul legal de promovare a caii de atac.cine stie, poate se razgandeste si ataca sentinta judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac pastrare nume? gabrielmsro gabrielmsro Buna ziua. Situatia mea actuala: La data de 27.01.2009 s-a pronuntat divortul de acum fost mea sotie. Prin hotararea instantei de judecata sect.6 s-a ... (vezi toată discuția)
Parintii mei au divortat, pot lua si eu numele mamei? dede23 dede23 parintii mei au divortat, iar mama si-a reluat numele dinaintea casatoriei, vreau sa stiu daca si eu pot lua numele ei. unde trebuie sa merg pentru a-mi ... (vezi toată discuția)
Iesire cu copil din tara ContSters201565 ContSters201565 Am divortat in februarie 2011. Desfacerea casatoriei a ramas definitiva si irevocabila. Pe celelalte capete a ramas cu drep de aplel in termen de 30 zile. Mie ... (vezi toată discuția)