avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Achizitie apartament modificat fara autorizatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Achizitie apartament modificat fara autorizatie

Buna ziua,

sunt pe cale sa achizitionez un apartament de doua camere si intampin o dilema. Holul de la intrarea apartamentului a fost marit prin mutarea usii cu 1,5 metri mai in spate(practic au "furat" un pic din suprafata comuna a blocului). Toti locatarii care au acest tip de apartament au facut asta. Desigur, fara autorizatie. Cadastrul e pe forma veche. Intrebarea este urmatoarea: ce pot face ca sa fie ok dpdv legal si care sa nu dureze mai mult de 1 saptamana(expira creditul)? Multumesc, Liviu
Cel mai recent răspuns: liviu.scarlat , utilizator 11:37, 30 Septembrie 2010
Va adresati celor de la cadastru
La cadastru dureaza cel putin 30 de zile cu pile cu tot. Int-ro saptamana nu aveti ce face, cumparati-l asa si rezolvati dupa.
Multumesc mult pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere în legalitate balcon parter Bogdan Ionuț Bogdan Ionuț Bună ziua. De curând am cumpărat un apartament la parterul unui bloc de locuințe. Acesta are și balcon construit undeva în anii 90 fără autorizație ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vanzare ianasi elena ianasi elena Buna ziua! Un proprietar de la parterul blocului si-a facut balcon fara autorizatie de construire si fara acordul asociatiei, a facut cadastru si intabulare ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru un spatiu comun catalinrinescu catalinrinescu Pt . a intra in legalitate si a mi se emite autorizatia de constructie pt modificarile facute in apartament(primind amenda in prealabil in urma unei sesizari ... (vezi toată discuția)