avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am primit teapa!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am primit teapa!

Buna ziua! Am o problema si-anume:
Am trimis cuiva o un bun de aprox 700 ron. Destinatarul trebuia sa imi trimita alt bun cam in aceeasi valoare dar... Eu am trimis prin firma de curierat, el a spus ca poate trimite prin posta din motive personale. am spus OK!

Am trimis coletul, normal, prin curier fara ramburs, ca sa nu aiba numai de il ridicat (mentionez faptul ca tot eu am platit transportul).

Coletul meu a ajuns. Al lui nici astazi nu a ajuns. Am inteles ca la curier nu i-i s-a cerut buletinul doar CNP pe care el l-a dat gresit. Am doar numele si conversatia de pe internet.
Numar de telefon nu am deoarece ma suna cu numar ascuns.

Se mai poate face ceva?

(Rezumat) am trimis fara ramburs, el nu a trimis prin posta.

A ridicat coletul pe alt nume cu cnp gresit, fara numar de telefon. Am doar conversatiile de pe internet si atat in care spune ca trimite obiectul. Dar degaba, din cate am inteles, nu se ia in considerare deoarece de pe acel ID pot vorbii 100 de persoane, nu neaparat el.

Deci se rezolva ceva? Eu personal nu cred, fara ramburs, si doar cu conversatia de pe internet.
Cel mai recent răspuns: ContSters152830 , utilizator 11:33, 30 Septembrie 2010
Este foarte dificil de formulat o plangere intrucat nu detineti date de identicare a persoanei in cauza.
Incercati sa mai intarti pe internet si sa urmariti daca aceasta persoana mai posteaza,iar daca mai apar discutii ale acesteia,inregistrati si poate ar putea identificat si dupa ID-ul calculatorului, daca posteaza de pe computerul sau.
Plangere trebuie sa faceti impotriva firmei de curierat, pentru ca acel colet trebuia ridicat de persoana care a sustinut ca este cumparator si intotdeauna un colet se ridica doar cu buletinul! deci, daca valoare coletului merita efortul eu consider ca ar trebui sa mergeti la firma de curierat si sa le spuneti ca intentionati sa formulati o plangere impotriva angajatului, firmei care v-a instrainat coletul unei persoane fara identitate!
Nu?
Iar dvoastra va recomand cu caldura sa mergeti la un psiholog pentru ca va explice in lume traita si sa va desenese o schita din care sa intelegeti bine ca nu trebuie sa aveti incredere in "Mos-Craciun" de pe internet!
Daca acel colet avea si valoarea declarata banuiesc ca nu o sa va fie greu sa va recuperati banii de la partea raspunzatoare pentru neplacere, adica firma de curierat!
"Succesuri"!
Ultima modificare: Joi, 30 Septembrie 2010
ContSters152830, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul trimiterii prin posta romana skullkid skullkid Se presupune ca trimite un colet in schimbul altuia. Daca se intampla si coletul este gol, deci reprezinta o inselaciune, \"teapa\". Politia poate sa rezolve ... (vezi toată discuția)
Inselaciune B3nassi B3nassi Salutare tuturor,am si eu o problema.am un cont pe un site de vanzari diverse nu dau numele pentru ca poate fi considerat spam,in urma cu cateva zile m-am ... (vezi toată discuția)
Urgent.raspunde curierul chitanta nesemnata? derb derb buna ziua. am trimis un colet prin curier unei persoane acea persoana si-a pierdut telefonul exact in ziua in care a sunat curierul,si a raspuns persoana ... (vezi toată discuția)