avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor primarie familii monoparentale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor primarie familii monoparentale

buna seara! sunt divortata, cu doi copii de 1, respectiv 8 ani , avand venitul total( indemnizatie+alocatiile copiilor+ pensia alimentara) de 1150 lei.va rog sa-mi spuneti daca primaria acorda vreun fel de ajutor pentru familiile monoparentale si in ce consta acesta.multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:11, 2 Octombrie 2010
ajutorul pt familie monoparentala, in cazul dvs este de 80 de lei
depuneti cerere (e tip, va dau ei), dovada veniturilor dvs , copie dupa hot de divort la DGASPC de care apartineti.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social familie monoparentala ela.m ela.m buna ziua,sunt din buzau am un baiat de 14 ani,sunt divortata si in noiembrie mi se termina somajul,unde pot face o cerere pt ajutorul pt familii ... (vezi toată discuția)
Drepturi sociale: calculul ajutorului social pentru o mama cu 7 copiii CodrinaSilvia CodrinaSilvia As dori sa stiu cum se calculeaza ajutorul social, alocatia pentru copii si alocatia suplimentara pentru familie monoparentala pentru o mama singura cu 7 copii ... (vezi toată discuția)
Intrebare privind ajutorul social mihaella23 mihaella23 buna ziua,care este ajutorul social pentru o mama cu copil de 3 ani care poate lua pensie sub 2 mil,tatal copilului nelocuind cu ea,si cat se mai da si pentru ... (vezi toată discuția)