avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrebare privind ajutorul social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrebare privind ajutorul social

buna ziua,care este ajutorul social pentru o mama cu copil de 3 ani care poate lua pensie sub 2 mil,tatal copilului nelocuind cu ea,si cat se mai da si pentru familia monoparentala?per total cat se poate da ca nu pot creste un copil cu un mil si ceva si eu nu am venituri.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:48, 6 August 2012
1. Intrati pe
[ link extern ]
si gasiti raspunsuri la toate intrebarile dvs.

2. - Ce este scris acolo este valabil pentru toate primariile din tara.
- Apoi va adresati Primariei de care apartineti cu domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile mamei singure livia456 livia456 Buna ziua, sunt o mama singura. am un copilas minor. ce drepturi legale am pentru copil? Mentionez ca am serviciu. (vezi toată discuția)
Pentru o mama singura cu un copil lumi_esek lumi_esek Pentru o mama singura ,sustinatoare de familie cu un copil ..tatal nu a vrut sa il recunosc si nici nu contribuie la cresterea lui finaciar,are putea beneficia ... (vezi toată discuția)
Drepturi sociale: calculul ajutorului social pentru o mama cu 7 copiii CodrinaSilvia CodrinaSilvia As dori sa stiu cum se calculeaza ajutorul social, alocatia pentru copii si alocatia suplimentara pentru familie monoparentala pentru o mama singura cu 7 copii ... (vezi toată discuția)